Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

denníček

čo dodať....?

streda...dopekla ! opäť som takmer zmeškala autobus.Ešte, že ma zachránila sesternica..Už od včera mám gigantický pluzgier na chodidle...stačilo ! ďaľší mať nemienim.Prvá hodina- rsp. druhá (cez prvú som ešte sladko spala)slovenčina- prejavy. Potom telesná v posilňovni. Tenrokrát sme museli makať ako fredky, keďže sme mali suplovanú hodinu. Anglina- test. Prehoha! Už by som sa ju mala začať učiť....nebaví ma to. Neustále samé písomky, akoby vôbec neboli maturity. Nech sa už profáci konečne spamätajú. Nie som továreň na čokoládu, ktorá pracuje automaticky....

štvrtok...chcem spať, chcem spať, ja chcem spať! V kúpeľni sa na mňa v zrkadle pozerá strašidlo. Ešte, že som si naň už zvykla, inak by ma trafil šľak.Raňajky som nestihla.Ale čo čakám, keď 20 minút strávim v kúpelni? Autobus som stihla.Ani bežať som nemusela.Už len 6 hodín v škole a potom.. sweet home.

piatok...škola v pohode. Nikto nás neučil písomkami, skúšaním ani brebtaním, že sa neučíme.Tešim sa na spinning. Konečne sa odreagujem. Snáď mi Dušan poskytne kultúrne, športové i estetické potešenie. Môj obdiv k nemu sa skončil v momente, keď som videla jeho plastickú priateľku. Pery samý kolagén a výstrih až po brucho.Ale inak ma Dušan baví. Aspoň môžem s kamoškou ohovárať tie jeho ružové ( zrejme sestrine) ponožky. :)


denník | stály odkaz

Komentáre

  1. neznam te
    ale umeju te :-)))
    publikované: 21.02.2007 14:00:50 | autor: rieper (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ako???
    nieco podobne mi už niekto navrhol...čo vás to napadá?? :)
    publikované: 21.02.2007 17:33:44 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :D
    fuuuj,kolageen, som za prirodzenost.
    Teraz k tym ponozkam ..... :D ... ponozky ruzove su ete v pohode,ale u nas v skole je jeden chalan, ktory ma ruzove tricko.... taka pekna ruzova... taka dievcenska...a ano,je na baby.
    Pekny clanok,len tak dalej
    publikované: 04.03.2007 12:53:41 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :))
    no neviem kam to s tými chalanmi speje... :) v tej ružovej vyzeraju ako cukríky :))
    publikované: 04.03.2007 18:50:23 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  5. apropos .. tovaren na cokoladu
    spojenie Johnnyho Deppa a Tima Burtona (a nesmieme zabudnut na H.B.Carter :-)) je genialne ...
    publikované: 15.03.2007 00:44:29 | autor: bandol (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014