Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Koniec je začiatkom.....

Včera som mala skvelý deň. Poslednýkrát som bola v škole. Po 4 rokoch učenia a mučenia som uspešne zmaturovala. Potom, ako sme odovzdali knihy, išli sme sa najesť spolu s " deckami", triednym a krstnou do miestneho podniku. Zatiaľ, čo sa nám pripravovalo jedlo, náš triedny nám s radosťou rozdával maturitné  vysvedčenie  a blahoželal nám      k úspechu. Na konci nášho posedenia nám spolužiačka vrátila peniaze z maturitného plesu, ktoré nám zostali. Kedže som už dlhšiu dobu nemala taký značný obnos v peňaženke, rozhodla som sa so spolužiačkami, že si niečo pekné kúpime. Nakoniec sme si všetky kupili náušnice. Moja posadnutosť náušniciami nemá hraníc, a tak k mojej kolekcií pribudli nové, ktoré som nazvala ríbezle :))

Poobede sme si išli ešte sadnúť do čokoládovne, kde sme spomínali na " staré" časy a rozoberali našu ďaľšiu babskú jazdu. :) Po necelej hodine prišla za nami sesternica, ktorá sa chcela dať ostrihať. Rozlúčila som sa s kamoškami a utekala s ňou po salónoch. Smola. Buď mali plno alebo zavreté. Nakoniec išla do obchodného domu, kde bol salón tiež. Žiaľ sama, bo doma ma čakala kamoška, ktorej som mala farbiť vlasy.

Len čo som nastúpila do busu, začal mi zvoniť mobil. Sadla som si na najbližšie voľné miesto a kutrala v taške s nádejou, že nájdem skôr mobil, ako prestane zvoniť. Našťastie som to stihla.

V autobuse oproti mne sedel chalan, ktorý sa na mňa  takmer neustále pozeral. Keď som sa však na neho pozrela odvrátil zrak. Bola to ako hra na mačku a myš :) Pozrela som sa na neho a jeho oči opäť spočinuli na mne. Tentokrát sme si vymenili dlhý pohľad, kým sa opäť nezadíval von oknom. Naša cesta pokračovala a pohľady tiež. Keď to urobil asi po ôsmikrát rozosmiala som sa :)  Na to sa zasmial i on......Vystúpil zastávku predo mnou. Autobus pokračoval v ceste a on kráčal popri ňom. Nakoniec pozrel sa na mňa  a venovla mi krásny úsmev, ktorý som mu opätovala :)  


kúzlo dňa | stály odkaz

Komentáre

  1. Gratulujem
    a i úsmev venujem :)
    publikované: 29.05.2007 22:56:12 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. dakujem ...
    aj za úsmev :)
    publikované: 30.05.2007 16:58:18 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014