Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Milovanie na jar

Bola slnečná nedela  a s priateľom sme sa rozhodli, že pôjdeme do čerešňového sadu, ktorý je v tomto období nádherne rozkvitnutý. Cesta  ubehla pomerne rýchlo, kedže sme ju strávili rozprávaním o škole, priateľoch...

Pod čerešňami sme našli vhodné miestečko na deku, sadli sme si na ňu a začali hrať karty. Veľmi som chcela vyhrať, pretože mi priateľ sľúbil, že ak ho porazím, možem si u neho v telefóne zmazať jednu z tých mojich hrozných podobizní, ktoré nafotil, keď som sa ráno zobudila. Strašidlo. Prvú partičku som prehrala, tak sme sa pustili do druhej.  Ešte predtým som priateľa začala štípať a kúsať. Náhle si z ľahu sadol, chytil mi ruky a už som bola na zemi. Jednou rukou mi chytil obe moje ruky  a druhou ma začal štegliť na nohách. Začala som hrozne kričať, a keď sa istá rodinka na prechádzke po nás obzerala, že sa ma snáď snaží môj priateľ znásilniť, začali sme sa obaja smiať. Keď odišli, snažila som sa z tohto zorvetia dostať, ale nepodarilo sa mi to. Priateľ ma pustil až vtedy, keď sme sa začali vášnivo boskávať. Keď sme sa doboskávali išli sme hrať opäť karty. Keď som konečne vyhrala, chcela som, aby priateľ dodržal sľub a mohla som zmazať jednu z mojich fotiek. On však protestoval, že sa to týkalo iba prvej partičky, tak som sa  na neho opäť vrhla.   Chcela som ho kusnúť do krku, ale nechcel mi to dovoliť, za to on ma kusol už dvakrát.  Keď sa mi to podarilo, kusla som ho tak, že som mu na krku urobila drobnú ranku, z ktorej mu začala jemne tiecť krv. Nazval ma upírom, aj keď presne nechápal, ako možem tak dobre znášať svetlo. Vysvetlila som mu, že mám kúzelný kabát / mala som na mysli  trigovicu mojho priateľa, ktorú  som si obliekla keď sa schladilo/ .Zasmial sa. Obkročmo som na ňom sedela a opäť sme sa boskávali. Atmosféra mola ideálna na jarné milovanie, len sa nám tam akosi neustále túľali iní ľudia. Smola. Bolo by to krásne milovať sa pod rozkvitnutými stromami,  a pritom by povieval vietor  a slnečné ľúče nás ohrievali :)


kúzlo dňa | stály odkaz

Komentáre

  1. ej,dlho si tu nebola
    teraz už viem prečo :)
    publikované: 21.04.2008 17:09:37 | autor: pod altankom (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nie, nie
    to nie je kvôli priateľovi. Mám toho veľa do školy, za chviľu ma čakaju skúšky, tak sa snažim trošku vzdelavať:)
    publikované: 21.04.2008 18:13:15 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. fíííha:)
    to vyzera presne ako u nas v ceresnovom sade:)
    Len mna nik nehryzie, ak nepocitam komare a inu drobnu haved:)
    publikované: 21.04.2008 22:21:49 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ahoj hani
    neboj, pride ten správny partner a budes rovnako dokusana, ako ten môj:)
    publikované: 23.04.2008 20:15:38 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014