Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj deň.. :)

V sobotu som sa zúčastnila burzy automobilov, ktorá sa konala v Brne. Naša veľká rodinka si urobila výlet a išla sa pozrieť na pár autíčok...

Cestu tam si moc nepamätám. Vstávala som o pól 6- tej, takže som bola ešte v stave polospánku. Potom,  čo sme nasadli do auta som vydržala asi takú pól hodinku. Prešli sme hranice ČR, pokochala som sa krásou prírody, zazrela bažanta i zajka "Uška"  a pretrhli sa ľady... Zaspala som. V aute som vystriedala takmer všetky dostupné polohy. Keď som sa prebrala, boli sme už na mieste. Zaparkovali sme autíčko, a keď som vystúpila doslova ako by ma vyfackali. Bola tam neskutočná zima. S týmto som nepočítala.... ( aspoň som sa z toho poučila. Nabudúce budem predvídať)

hmmm... Burza. Ako by som ju inak pomenovala resp. definovala? Poviem to takto: Keby si tatino vypratal jeho kumbál a garáž mohol by tam ísť predávať tiež. Bolo tam všetko staré, hrdzavé.... Niekto by sa tam možno vyžíval, no ja nie. Kúpila som si tam iba malý odznak, ktorý momentálne zdobí moju tašku. I ceny mi tam pripadali neprimerané tomu haraburdiu.

V pavilóne nazvanom "F" boli krásni vetaráni. Bolo to jediné, čo sa tam dalo obdivovať :)

 


kúzlo dňa | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014