Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hokejová premiéra...

Dnes som zažila svoj prvý hokejový zápas.Nie, že by som sama hrala hokej alebo bola v hľadisku na dnešnom zápase Dukly proti Slovanu...To nie. Prišla som ku kamoške, ktorá ako som zistila je viac športovo ( pasívne) založená ako ja...S maminou pozerali zápas, tak som sa k nim akože dobrovoľne pridala...

Nechápem, prečo polovica Slovenského národa je uchvátená týmto športom....Z môjho pohľadu je to nuda. Zopár mužíkov si obliekli na seba dres ( žltý, biely, modrý...) a urputne bojujú o puk, ktorý sa silou mocou snažia trafiť do brány.A keď sa im to nepodarí, ako útočný manéver zvolia päste...Kam sa stratilo heslo:" Nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa..?"Sú to le prázdne slová...Každému ide už len o seba...o peniaze...Z ľudí sa stali sebci.

I keď hokej ( rovnako, ako futbal) neobľubujem, dnešný zápas považujem za dobrý. Naši sa snažili, no žiaľ šťastie im neprialo...Dúfam však, že naši hokejisti nebudú mať hlavu v smútku...Však prídu ďalšie zápasy :) Možno vyhráme a možno nie...Vesmír sa netočí okolo víťazstva, a tak sa musia vyrovnať i s prehrou....

To isté by malo platiť aj pre fanúšikov. Mali by sa konečne uvedomiť a neničiť všetko , kvôli prehre. A ak si potrebujú vybiť zlosť fitnescentrum to istí...  :)


kúzlo dňa | stály odkaz

Komentáre

  1. hokej je fajn :)
    publikované: 05.04.2007 10:57:27 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hmm..
    ako pre koho- pre mňa je to nuda ....
    publikované: 11.04.2007 18:11:38 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Aj ja
    Aj ja mam ten isty nazor...Ale niektory su chutnucky v txch dresoch...aspon to, ale niektorx, s txch mi je zle...
    publikované: 16.05.2007 19:44:29 | autor: nufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014