Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

zhrnutie dňa

Nastalo ráno 11.00- pre niekoho čas obeda a ja som vstávala z postele. Navarila som sebe a mamine obed, a pustila sa do učiva zo žurnalistiky. Niet nad krátiaci sa čas pred skúškou... to sú šoky. Nič neviete ale stále máte veľa času.... Ďalšie šoky prežívam pri pohľade do zrkadla. Som ako medveď, ktorý sa potrebuje nabaliť kíl pred zimným spánkom. Preto som sa rozhodla ísť behať. Upachtená som dobehla do cieľa a tešila sa, že už to mám konečne za sebou. Cestou lesom /pri behaní/ som stretla niekoľko mužov so psami, ale jeden ma doslova vydesil. V okamihu, ako som zbadala  obrovskú papuľu psa som zastala. Uchlácholil ma až jeho pán- taktiež bežec slovami, že je to krotký atlet. Atlet, neatlet, keby chcel, som pre neho predkrmom. Poobede ma čakali voľby do Vúc. V telke dávali anketu, prečo ľudia išli voliť. Staručkí deduškovia a babičky vraveli, že to bola ich občianska povinnosť. Ja to skôr pokladám za nádej, že pri voľbe toho správneho kandidáta sa v našom meste konečene niečo zmení, a nebudú sa meskí papaláši obohacovať na hlúpych rozhodnutiach, ktoré prospejú jedine ich bankovým kontám. Tak som zakrúžkovala kandidáta a vhodila lístok do urny. Poobede ma čakal ešte všedný nákup hlúpostí za 20 eur, z ktorého nič nenavaríte a deň bol pomaly u konca....


denník | stály odkaz

Komentáre

  1. lili
    havinov s behajúcimi pánmi sa neboj a hlavne nie tých veľkých...tí sú láskavejší, ako malé uvrešťané potvory...viem to, milujem pitbulov a iné obludky...prajem ti úspešné zvládnutie skúšok...:-)
    publikované: 29.11.2009 00:20:13 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. matahari
    aj ja milujem veľkých psov, ale takých, čo vyzerajú láskavo ako napr. labradory, nemecké vlčiaky a pod. ale tento vyzeral, že by si na mne zgustol:)
    publikované: 29.11.2009 00:22:50 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. .
    Juuj ja sa tiez bojim pscov.. ale uz ma to prechadza:D:D
    publikované: 29.11.2009 12:07:49 | autor: FeFe (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. i ja mam radsej velkych psikov:)
    suhlasim s Maťkou, mali su vrestavejsi, snazim sa s kazdym hodit rec, ale ti mali....mozno sa len boja konkurencie:)
    ( Poriadne vrestat viem i ja, i ked nie som mala:)
    publikované: 29.11.2009 13:57:19 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014