Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Že vraj ženy nevedia čo chcú....

     Aká hlúposť- že vraj ženy nevedia čo chcú. Za to, že sme v niečom nerozhodné, ešte neznamená, že nevieme, čo chceme alebo čo od života očakávame. Každý sa veľmi ľahko dokáže popáliť, a tak pri rozhodovaní si svoje rozhodnutie zvážime, prípadne sa poradíme s nejakom kamarátkou alebo kamarátom. Myslím, že na tom nie je nič zlé... to len muž v tom vidí niečo iné, ako v tom v skutočnosti je.

Nakoniec ani vy muži nie ste takí užasní v tom rozhodovaní.... Vždy chcete niečo, čo nemôžte mať. Asi to máte v génoch. :) Napríklad, keď má muž blondýnku, chce brunetu. To nie je o tom, že by sa mu už zunovala farba jej vlasov, ale samotná žena... Niekedy tiež svoje rozhodnutie ponecháte na niekom inom... Možno je to z lenivosti, možno to svečí o vašej "zodpovednosti" alebo inokedy si chcete iba dať poradiť od niekoho skúsenejšieho.

Väčšina z nás- /dám/ je veľmi tvrdohlavá a urputne trvá aj na tom, čo vie, že pravda nie je. Ale čo sa týka toho, čo chceme, tak si myslím, že máme v tom jasno. I keď si našim rozhodnutím ubližujeme, tak sme rozhodné....


Len tak.... | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    Tady se mi líbí... ;-)
    publikované: 18.07.2012 12:34:06 | autor: Chci (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014