Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Juuuj, niektoré matky by som bila!!!

Keď sa žene narodí zdravé dieťa, je to najkrajší okamžik v jej živote. Veď koľkým je takáto radosť odopretá... Myslím, že každá aspoň trošku rozumná matka si svoje dieťa chráni. Stará sa, aby mu nebolo zima, keď je hladné, tak ho nakojí,a keď plače a je choré  ide s ním k doktorovi.. Je to prirodzené pre každú matku. Teda aspoň som si to myslela do včerajška. Vracala som sa domov, keď som v aute v druhom pruhu uvidela mladú mamičku. Nič nenormálne, keby v náručí nedržala malé bábätko a nehrala sa s ním ako s nejakou bábikou za 3 eurá. V zadu sedela iná mamina  a  v autosedačke bolo asi 3- ročné dieťa. Keď som videla tú maminu na prednom sedadle, ako sedí pripútaná  a hrá sa so svojim malým, chcela som vystúpiť z auta, zastaviť auto, v ktorom sedela "užasná" mamička, vytiahnuť ju von a prefackať. Možno sa vám to zdá byť arogantné.. Tak ale uznajte, kde mala rozum, keď si sadala do auta, v ktorom nie je autosedačka pre jej mimčo  a nijako nemože zabezpečiť jeho bezpečie?! Nemohla ísť radšej peši...? Asi by jej odpadli nohy... Alebo možno žije v inom svete, kde nechodí MHD. Keď tak nad tým uvažujem, som zvedavá, akoby reagovala, keby nabúrali a dieťa by  sa jej z náručia narazom vymrštilo von predným sklom.... Potom  by sa asi uvedomila. Žiaľ to by už bolo neskoro...  Asi majú niektoré maminy ružové okuliare, keď si myslia, že auto je nezničiteľná vec, do ktoreho aj keby nabúrali tankom, tak sa mu nič nestane. Alebo možno mala nejaké zázračné dieťa- novodobého Supermana, krorý má kosti z titanu. Nechcem súdiť, ale táto mamina by sa mala hanbiť.... Veď je toľko vecí, ktoré môžu malému bábätku ublížiť a takéto nezmyselné konanie so svojim dieťaťom, nie je nič iné ako hazard s jeho životom.

Na českých televíznych staniciach chodí  reklama práve na takýto prípad . Slogan je: "Nemyslíš, zaplatíš!"

 

 


Príbehy | stály odkaz

Komentáre

  1. presne
    na tú reklamu som si teraz spomenula...
    Každý sa zahráva so životom len do uročitej chvíle... ale občas je neskoro tú chvíľu späť....
    publikované: 05.04.2009 08:46:46 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  2. aj ja si to myslím...
    ... preto, keď som videla ženu, kt. sedela v aute na prednom sedadle- samozrejme pripútana a jej dieťa, s kt sa tam hrala... vošiel do mňa akýsi amok... brutalna nezodpovednosť...
    publikované: 15.04.2009 15:26:02 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014