Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spomienka....

" Nina, Nina ! "

Pomaly otvorila oči. Ležala na chladnej zemi. Veľmi ju bolela hlava. Necítila nič...Vzduch bol presiaknutý pachom benzínu a v povetrí šušťal jarný vietor.  Lea mala zakrvavené ruky od rany na Nininej nohe.

"Za chvíľku je tu sanitka.Vydrž Nina," dodala Lea

Nina hľadela do Leiných zelených očí, ktoré plakali... Schyľovalo sa k dažďu. V povetrí bol počuť hukot motorov áut a siréna sanitky. Bola však ďaleko. Príliš ďaleko...Lea chytila Ninu za ruku a mocne ju zovrela. Spod mračien sa v tej chvíli vynorili slnečné lúče, ktoré naposledy ožiarili Nininú tvár...Keď prišla sanitka, bolo už neskoro. Ninin život vyhasol v Leinom objatí.

Bol to len okamžik. Jeden, jediný, ktorý zmenil navždy ich životy. Vyhasol  prameň ich túžob, snov...Zostali už len spomienky v srdci tej, ktorá úderom desiatej hodiny toho dňa prestala žiť...


Príbehy | stály odkaz

Komentáre

  1. otazka:
    To sa stalo v skutocnosti ? Mne sa nieco podobne stalo pred 2 rokmi, s mojim chalanom, s ktorym som chodila....Zomrel v mojom naruci...
    publikované: 16.05.2007 19:46:48 | autor: nufinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014