Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

SEN

Je krásne počasie a ja som sa ocitla na mieste,ktoré je mi veľmi dobre známe. Stojím opodiaľ a pozerám sa na dav ľudí. Jedni plačú, iní hľadia do prázdna. Majú smutné výrazy, akoby sa niečo stalo...Pristúpim bližšie. Poznám ich. Poznám všetkých týchto ľudí. Sú to moji priatelia, moja rodina a známi. Lenže čo tu robia? Poobzerám sa a vidím hrob. Je môj. Práve mám pohreb.Túžim ich objať, povedať niečo, ale slová mi uviaznu v hrdle. Žijem, nie som mŕtva, tak prečo toľko smútku?!

 

Hľadala som v snári výklad môjho sna a jediné, na čo som prišla je, že smrť znamená narodenie dieťaťa a slzy šťastie. Zdá sa mi to ako nezmysel...Všetko nie je založené na protikladoch.


Príbehy | stály odkaz

Komentáre

  1. noo...podla mna...
    Snarom netreba verit.. Najlepsi vyklad sna je len Tvoj vlastny, pretoze snar Ta nepozna, pozna len pojmy a tie v Tvojom sne s Tebou suvisia inak ako v sne niekoho ineho.
    publikované: 04.03.2007 13:13:10 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Súhlasím ......
    Aj ked snár je občas dobrá pomôcka ale najlepšie si je možno nechať poradiť niekým kto tomu rozumie viac.....
    Možno len potrebuješ rodine povedať,že ich máš rada kým môžes,pretože ľudia zabúdajú hovoriť dôležité veci svojím blízkym....
    publikované: 04.03.2007 23:26:12 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  3. máš pravdu..
    ale ja svojím blízkym hovorím, že ich mám rada
    publikované: 07.03.2007 20:44:29 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014