Svetlá noci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kedy je ten správny čas?!

Kedy je ten spávny čas na to, aby sa váš vzťah posunul ďalej? Presne definovať sa to nedá.. Niekomu to trvá mesiac, inému rok..Každý z nás býva pri rozhodovaní aspoň trošku opatrný a na rôzne fázy vzťahu potrebuje iný čas. Predsa nič netreba uspechať...

        Vzťahy sú veľmi komplikovaná vec. Ja sama sa niekedy v tom svojom nevyznám. Nie, že by som nebola šťastná, to nie... Ale niekedy ma naštvú aj drobnosti a vznikajú preto nezmyselné hádky a slzy.... Ale keď je vzťah ešte len na začiatku, všetko je iné... Stretnutia sú plné nadšenia, porozumenia, smiechu a flirtovania. S partnerom ste mesiac, dva a začínate premýšlať, kam sa váš vzťah vlastne uberá. Nechcete nič uspechať, pretože ste mali už nejeden vzťah, z ktorého sa vykľul veľký omyl. Preto v kútiku duše uvažujete a uvažujete a na vonok naďalej flirtujete. Predsa, čo ak je on ten pravý pre vás?

Strach niekedy dokáže oklamať zdravý rozum a pomýliť srdce. Je to strach z- "čo ak?" Pýtate sa sami seba: " Čo ak je taký istý grobian ako môj ex? Čo ak je to násilník? Alebo čo ak sa so mnou iba hrá?" Je veľa -"čo ak?" Lenže ak sa neustále budete báť a sedieť doma za pecou, nič pekné nezažijete a nikoho nespoznáte. Niekedy je potrebné urobiť iba jeden krok- ktorý sa vám zdý byť veľký,no v skutočnosti je banány oproti ostatným, ktoré vás v živote ešte čakajú. Práve tento krok môže váš vzťah posunúť ďalej a prelomiť hranice ľadu.

Na druhú stranu opatrnosti nie je nikdy dosť, a ak máte pocit, že ešte dostatočne svojho priateľa nepoznáte a nechcete sa s ním viac zblížiť, tak je absurdné, aby ste ho pozývali do svojho bytu. Dali by ste mu tak klamné nádeje, že ste pripravená posunúť váš doterajši vzťah ďalej.


Opustená duša | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014